Огляд матчів. Благодійний турнір – Зимова першість Закарпаття. 4 тур 

03.03.2024 - 20:43

Безкомпромісні матчі, несподівані результати й закручування інтриги в групах. Усе це подарував ще один ігровий день турніру.

Група А

№10. СДЮСШОР (Ужгород) – ФК «Лідер» (Сторожниця) – 3:2

Голи: Даніель Феєр, 55, 90; Богдан Сарицин, 90+3 – Максим Грачов, 40; Максим Черних, 70.

Попередження: Ігор Гомонай, 11; Ігор Герич, 41 – Андріан Шовш, 89.

Це був матч рівних команд, які припускалися багато технічного браку, але яким не відмовиш у бажанні грати у футбол і досягати свого. До того ж обидва колективи продемонстрували вміння реалізовувати стандарти. Невипадково бльшість голів стали наслідком виконання штрафного. Логічнішим у поєдинку була б нічия. Та, мабуть, сторожницька команда зарано повірила в успіх, а юні СДЮСШОРівці вже дуже хотіли здобути першу перемогу в турнірі…

№11. ФК «Будівельник» (Ужгород) – ФК «Перечин» – 3:1

Голи: Руслан Зінаков, 23, 55; Михайло Дудаш, 86 – Вадим Чекета, 19.

Попередження: Руслан Зінаков, 86 – Анатолій Пеняк, 46; Іван Бучок, 88.

«Будівельник» на класі здобув перемогу, хоч вона й виявилася вольовою. Перечинці першими відкрили рахунок, чим продемонстрували: потроху набирають потрібної ігрової форми. Та все ж, маючи у своєму складі такого бомбардира, як Руслан Зінаков, команда з Ужгорода досить швидко зрівняла рахунок, а на початку другого тайму й вийшла вперед. Переможну ж крапку будівельники поставили в кінці зустрічі зусиллями Михайла Дудаша.

№ 12. ФК СХІ (Ужгород) – ФК «Зірка» (Лінці) – 3:0

Голи: Ярослав Караман, 33, 64; Юрій Гудз, 40.

Попередження: Назар Попович, 17; Юрій Гудз, 54.

Як і годиться одному з лідерів групи, СХІ зіграв упевнено й досягнув прийнятного для себе результату. Команда забивала в кожному з таймів і притому грамотно діяла в захисті.

Група Б

№ 22. ФК «Зірка-SPAR» (Лінці Середнянської селищної ради) – ФК «Сокіл» (Холмківська ТГ) – 1:2

Голи: Дмитро Ганич, 5 – Валентин Павлик, 45+1; Іван Скунзяк, 90+2.

Попередження: Назар Войцеховський, 90+3 – Іван Повхан, 58; Роман Шафоростов, 89.

Вилучення: Олександр Пеца, 90+2 (не був згідним із рішенням арбітра та вибіг на поле).

Обидві команди на хорошому ходу, тож і поєдинок видався безкомпромісним. Визначальними в ньому вийшли початок першого та кінцівка обох таймів. Більше пощастило «Соколу»…

№ 23. ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – ФК «Бужора» (Іршава) – 3:1

Голи: Іван Ковач, 22; Максим Лютнянський, 45; Віталій Медведєв, 87 – Василь Зан, 89+.

Попередження: Артем Молнар, 21; Віталій Хайнас, 39; Іван Бандурович, 69.

У першому таймі краще діяла «Медея», що й стало наслідком двох голів. Після перерви іршавці додали в командній грі, та все ж награти на результат сповна не змогли.

№44. СК «Тячів» – ФК «Мукачево» – 2:1

Голи: Андрій Мерцин, 57; 64 – Михайло Хміль, 56.

Попередження: Роланд Шольц, 65 – Ростислав Гуледза, 75; Сергій Орос, 78; Михайло Хміль,79; Сергій Бобик, 81.

Вилучення: Максим Геймур, 15 (за позбавлення суперника очевидної гольової можливості).

У цій доволі безкомпромісній зустрічі тячівці створили собі серйозні проблеми: на 15 хвилині залишилися без воротаря через його вилучення, а на 38 хвилині Дмитро Антошин ще й не реалізував пенальті, промахнувшись з ударом. Та все ж призер чемпіонату на класі здобув вольову перемогу. Адже навіть у меншості поступаючись, тут же зрівняв рахунок, а невдовзі вийшов уперед. Як виявилося, цього для триочкового успіху вистачило.

Група В

№ 35. ФК «Вишково» – ФК «Зірка» (Онок) – 3:4

Голи: Степан-Сергій Демедюк, 45+3 – Арман Апіан, 73; Дмитро Жуков, 90+1 – Юрій Цібеленко, 2; Рудольф Петер, 9, 49; Юрій Яцкулинець, 27.

Попередження: Михайло Томишин, 35; Роберт Пилип, 39; Олександр Солома, 37; Даніел Барна, 95 – Крістіан Решко, 11; Юрій Яцкулинець, 34; Ерік Химинець, 87; Владислав Фірко, 88; Василь Стільник, 90+5.

Вилучення: Крістіан Решко, 90+2 (друге попередження).

Відкрита й бойова гра завершилася перемогою гостей. Вони потужно діяли в першому таймі, спантеличивши суперника, який уже на 9 хвилині поступався 0:2. Потім ще відзначилися, поставивши вишківців у дуже складне становище. Гол у роздягальню подарував надію представникові Хустщини спробувати переламати хід поєдинку в другому таймі. Та гол на початку другої сорокап’ятихвилинки знову кинув колектив із Виноградівщини в занадто круте піке. І хоч для гольового польоту господарі сили й можливості віднайшли, та було це зроблено занадто пізно. Отож «Зірка» здобула другий виграш у турнірі.

№ 36. СК «Марамуреш» (Солотвинська ТГ) – ФК «Іза» – 6:0

Голи: Володимир Гончаров, 7, 43+; Данило Басовський, 9; Іван Овсянніков, 31, 62; Владислав Брусенцев, 54.

Попередження: Богдан Шабаш, 29; Любомир Степанчук, 90 (обидва – «Марамуреш»).

Після блискучої та впевненої перемоги над «Севлюшем» навряд чи можна було очікувати іншого результату від «Марамуреша», ніж виграш над «Ізою» з хорошою різницею м’ячів – усе ж клас команд у цій парі був різним. Так і сталося. Представник Солотвинської територіальної громади одразу ж узявся до натиску на ворота команди з Хустщини й швидко відзначився двома голами. А далі тільки довів справу до комфортного для себе результату.

№ 37. ФК «Севлюш» (Виноградів) – СК «Вільхівці» – 2:1

Голи: Сергій Яцкулинець, 16; Адріан Пуканич, 52 – Владислав Клочан, 55.

Попередження: Владислав Клочан, 44.

Одна з центральних ігор туру (до того ж дуже коректних) завершилася так, як і мала завершитися – мінімальною перемогою однієї з команд. Зустрічалися старі знайомі, гідні один одного. «Вільхівці» добре контролювали м’яч, а виноградівці намагалися першими реалізувати свої нагоди з огляду на непросту ситуацію в групі та й своє турнірне становище. Усе ж господарі зуміли перемогти в лідера та реабілітуватися за поразку в минулому турі.

Тур видався цікавим на протистояння. У якихось матчах фаворити підтвердили свій статус, а в якихось маємо й несподіванки. У цілому знову порадувала результативність у матчах, а наближення розв’язки в групах робить наступний, п’ятий, тур ще цікавішим із погляду інтриги.

Володимир ТАРАСЮК, ЗАФ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.