Благодійний турнір на честь воїнів ЗСУ. 5 та 7 тури. Огляд матчів

02.04.2023 - 21:00

Учора й сьогодні зіграно чергові поєдинки в змаганнях, які передують чемпіонатові й Кубку області.

Група А, 5 тур

СДЮСШОР-17 (Ужгород) – ФК «Лідер» (Сторожниця) – 2:2

Голи: Едуард Шпірь, 20; Даніель Феєр, 90+1 – Степан Савко, 51; Максим Черних, 83.

Попередження: Юрій Вашкеба, 37; Ігор Гомонай, 85 – Максим Черних, 19; Роман Шелемончак, 24; Юрій Костик, 41; Андрій Надич, 75; Антон Станко, 86.

Вийшла цікава й насичена гра. У першому таймі переконливішими були СДЮСШОРівці. Вони створили кілька хороших нагод для взяття воріт і одну з них реалізували та цілком заслужено пішли на перепочинок проміжними переможцями.

У другому таймі обидві команди вдалися до замін. Як виявилося, ефективнішими вони стали в «Лідера». За рахунок цього гра вирівнялася, а сторожницькі футболісти спочатку зрівняли рахунок, а ближче до завершення зустрічі взагалі вийшли вперед. І все ж кінцівка двобою була за ужгородцями. Вони кинулися вперед рятувати рахунок. Гол, що називається, назрівав. І якщо в перших двох випадках ворота суперника врятувала поперечина, то в компенсований арбітром час підопічні Михайла Стегури таки дотисли візаві. У підсумку бойова й результативна нічия.

ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – 3:1

Голи: Володимир Дуран, 22, 51; Микола Джанда, 45 – Євген Обдирко, 24+.

Попередження: Мар’ян Січка, 75 – Євген Обдирко, 26.

«Медея» грала першим номером і змогла досягти потрібного результату. До перерви представникові Оноківської ТГ вдалося розпечатати ворота візаві завдяки Володимирові Дурану. Однак «зіркові» зусиллями Євгена Обдирка тут же відповіли з пенальті за гру суперника рукою.

Та незадовго до завершення першого тайму Микола Джанда відзначився голом у роздягальню й вивів свою команду вперед. А одразу на початку другої сорокап’ятихвилинки Володимир Дуран оформив дубль і остаточно встановив перевагу свого колективу в матчі.

ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Минай U-19» – 1:5

Голи: Михайло Дудаш, 35 – Нікіта Леднєв, 18; Максим Максимець, 51; Андрій Дурдас, 70; Юрій Каганець, 77; Ярослав Караман, 81.

Попередження: Мирослав Скрип, 47; Роберт Товт, 52; Павло Кривка, 75 – Ярослав Караман, 81.

Вилучення: Мирослав Скрип, 50 (за зрив очевидної гольової можливості).

До перерви суперники діяли приблизно в одному темпі, хоч більше нагод відзначитися було в минайців. Та все ж команди пішли на перерву, обмінявшись голами. Отож нічия. А в другому таймі номінальні гості здійснили серію замін. Вони виявилися надзвичайно ефективними. Адже в подальшому всі м’ячі забивали футболісти, котрі виходили на поле в другій «сорокап’ятихвилинці». І хоч Андрій Дурдас на 51 хв. не реалізував пенальті завдяки реакції воротаря кінчешців, однак тут же взяття воріт відбулося, а в подальшому і сам виконавець «стандарту», і в цілому його команда так само виявилися на висоті. Доволі неочікувана перемога з великим рахунком колективу з Миная.

Група В, 7 тур

ФК «Марамуреш» (Солотвинська ТГ) – СК «Карпати» (Рахів) – 2:1

Голи: Ілля Юрченко, 13; Богдан Шабадаш, 87 – Іван Микуличинський, 22.

Попередження: Максим Кучеренко, 39 – Йосип Ухаль, 11.

Команди показали коректний, гідний одна одної футбол. Відчувається, що колективи продовжують набирати потрібної форми. Першими відкрили рахунок номінальні господарі, але ще до перерви карпатівці відновили паритет.

Нічия трималася доволі довго, та все ж у другому таймі, незадовго до фінального свистка, марамурешці зуміли вирвати перемогу.

ФК «Вільхівці» – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 2:3

Голи: Іван Куцин, 13; Арман Апіян, 78 – Михайло Чедрик, 22; Михайло Реплюк, 73; Богдан Котляр, 89.

Попередження: Павло Мілєсін, 22; Даниїл Вапняр, 60; Іван Цуркан, 75; Максим Минайленко, 85 – Владислав Сидоренко, 7; Сергій Лукунинець, 84.

Цікава, видовищна й фактично центральна зустріч туру. Команди продемонстрували хороший футбол. Утім, незважаючи на результативний матч, суперники не діяли відкрито. Доволі гольовий підсумок двобою – наслідок комбінаційних маневрів із боку і вільхівців, і севлюшців.

Обидва претенденти на перемогу створювали моменти й могли відзначитися. Зокрема, на початку зустрічі, на сьомій хвилині, стовідсоткова нагода виникла у «Вільхівців». Та Павло Тищук не реалізував пенальті – з ударом упорався воротар севлюшців Владислав Сидоренко. Усе ж представник Тячівщини доволі швидко після цього відзначився. Утім, до перерви підопічні Адріана Пуканича в боргу не залишилися. Як наслідок, на екваторі суперництва – нічия. І хоч у другому таймі «Вільхівці» знову забивали, але дві помилки їхніх центральних захисників призвели до взяття воріт саме «Севлюшем». І наприкінці зустрічі він таки схилив шальки терезів на свою користь.

ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Хуст» – 1:5

Голи: Іван Качур, 50 – Петро Луців, 2, 40; Василь Луців, 10, 36; Іван Повхан, 65.

Попередження: Василь Росул, 78 – Артем Андріца, 81.

Усе ж перед матчем жевріла надія, що бужорці дадуть бій хустянам. Та клас останніх дався взнаки. До того ж друголігівський представник Закарпаття ось-ось стартує в чемпіонаті, а тому підійшов до поєдинку в усеозброєнні. Далися взнаки й два швидкі голи. Після них іршавцям уже важко було переламати хід двобою.

СК «Тячів» – вихідний

***

На цьому команди завершили груповий етап змагань. До наступного раунду суперництва виходять по чотири кращі колективи. Із першої групи, зокрема, це «Медея», «Зірка-SPAR», СДЮСШОР U-17 і «Сокіл», а з другої (з урахуванням того, що «Хуст» виступав поза конкурсом) – «Севлюш», «Вільхівці», «Тячів» та «Бужора» (у двох останніх команд однакова кількість перемог, поразок, нічиїх, різниця м’ячів та очок, однак, завдяки перемозі в особистій зустрічі, іршавці посіли четверте місце, а «Тячів» – третє).

Наступної суботи на нейтральних полях між собою зійдуться: «Севлюш» – «Сокіл», «Медея» – «Бужора», «Вільхівці» – СДЮСШОР U-17 та «Зірка-SPAR» – «Тячів».

Місце проведення матчів буде визначено на засіданні оргкомітету змагань у вівторок.

Володимир ТАРАСЮК, ЗАФ

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.