Благодійний турнір – чемпіонат Закарпаття на честь воїнів ЗСУ. 3 тур. Огляд матчів

18.09.2022 - 22:27

Напружена «А», результативна «В», «суха» «С» і надемоційна «D».

0x0

Група А

ФК «Зірка-SPAR» (Лінці) – ФК «Лідер» (Сторожниця) – 1:0

Голи: Назар Войцеховський, 39.

Попередження: Деяк Пеца, 83 – Сергій Хом’як, 43; Ярослав Куцик, 63.

Вилучення: Ярослав Куцик, 70 (друге попередження).

Це був матч рівних команд, у якому відзначитися міг кожен суперник. І все ж холоднокровніше зіграла досвідченіша «Зірка-SPAR». Саме вона відзначилася єдиним голом. У другому таймі «Лідер» намагався відновити паритет. Та вилучення в його складі й уважні дії візаві завершилися мінімальною поразкою для сторожницьких футболістів.

МФК «Локомотив-Чоп» – ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – 1:2

Голи: Руслан Соскида, 21, 33 – Едуард Готра, 62.

Попередження: Едуард Готра, 41.

Обидві команди виставили бойові склади й намагалися показати хороший футбол. За великим рахунком він удався. Суперники діяли змістовно. «Медея», будучи з вищим статусом, виступила першим номером і до перерви мала ігрову перевагу, добре діючи на швидкостях та з під’єднанням флангових проходів. Притому двічі реалізувала створені моменти. Дублем відзначився Руслан Соскида. Спочатку він скористався подачею з кутового, а невдовзі так само опинився в потрібному місці й замкнув передачу у воротарському майданчику суперника. Створював нагоди й «Локомотив-Чоп», але молодим залізничникам не вистачало в першому таймі якісного завершення атак.

У другому таймі команда з Оноківської ТГ прагнула зберегти наступальний темп першого тайму, однак здійснені заміни суттєвих змін у дії команди не привнесли. Гра більше вирівнялася. Більше того, у господарів ефективними виявилися дальні удари. І якщо Мілан Бутрик поцілив у поперечину, то Едуард Готра точно поклав м’яч у верхній кут воріт. Утім, 2:1 – за «Медеєю». Вона продовжує радувати своїх уболівальників перемогами. «Локомотив-Чоп» може втішитися тим, що від матчу до матчу додає й у протистоянні із серйозним суперником виступив привабливо.

ФК «Сокіл» (Кінчеш) – вихідний

Група В

ФК «Заріччя» – ФК «Бужора» (Іршава) – 0:4

Голи: Іван Качур, 20, 85; Іван Бандурович, 30; Михайло Кучінка, 87.

Попередження: Василь Зан, 24; Ярослав Боднар, 49 – Станіслав Кохан, 2; Василь Русин, 40; Василь Росул, 50; Михайло Кучінка, 68.

«Бужора» зробила висновки з домашньої осічки в попередній грі з дебютантом змагань «Білками» і цього разу в гостях свій клас продемонструвала сухою та розгромною перемогою. Іршавці в обох таймах діяли результативно в атаці, до того ж не менш ефективно і в захисті.

ФК «Севлюш» (Виноградів) – ФК «Поляна» – 7:2

Голи: Адріан Пуканич (3), Василь Василинець, Юрій Чонка, Михайло Реплюк, (2) – Михайло Лозинець, 9; Сергій Бобик, 84.

Попередження: Артур Пукіш, 19 – Євген Русин, 16; Василь Куделко, 27; Василь Василинець, 63.

Доволі несподіваний хокейний рахунок у матчі, хоч результативно грали обидва суперники. Та все ж потрібно віддати належне господарям. Їх атакувальна ланка, побудована на досвідчених гравцях, цього разу була особливо дієвою. А гостей підвели помилки воротаря, у результаті яких після перших пропущених м’ячів командні дії фактично посипалися. Полянці першими відкрили рахунок на 3 хв. Та це тільки розізлило господарів. Як наслідок, вони пішли на перерву за 4:1 на свою користь, відзначившись на 14 23, 37 і 40 хв. У другому таймі «Севлюш» знову зіграв результативно (на 50, 54 і 75 хв.). У суперника ж вийшла успішною атака іще тільки одного разу – незадовго до фінального свистка.

ФК «Білки» – вихідний

Група С

ФК «Вільхівці» – ФК «Вишково» – 4:0

Голи: Богдан Кіреєв, 9; Євген Проданов, 52; Матвій Чонка, 83; Кирило Бистрицький, 85.

Попередження: Михайло Деяк, 68 («Вишково»).

«Вільхівці» прогнозовано здобули перемогу на класі. Що впадає в око: у господарів на вістрі нападу знову відмінно працюють не лише гравці, котрі виходять в «основі», а й на заміну. Як наслідок, половину м’ячів у зустрічі команда з Тячівщини «оформила» саме завдяки введенню на поле свіжих сил.

СК «Тячів» – ФК «Терново» – 2:0

Голи: Анатолій Лембак, 22; Дмитро Антошин, 53+.

Попередження: Лукіяник Євген, 5; Едгард Русин, 56.

Від «Тернова» очікувалося більшого. Це притому, що тячівці могли відначитися ще. Та навіть двох голів вистачило, щоб переграти доволі незручного суперника. Тим паче, що гості теж не відсиджувалися в захисті.

Група D

ФК «Авангард» (Тересва) – ФСК «Говерла» (Ясіня) – 4:2

Голи: Сергій Гудак, 5; Андрій Гусар, 33; Михайло Мокан, 14+, 66+ – Сергій Демедюк, 70; Михайло Которажук, 81.

Попередження: Василь Бенчак, 4; Василь Черняк, 61; Степан Онуфрій, 90+1 – Назар Дердюк, 65; Сергій Демедюк, 75; Андрій Тулайдан, 77.

Безкомпромісне суперництво цих команд могло завершитися і внічию, та ясінянці не використали свої моменти. А ось господарі на завершальній стадії виявилися кращими. Щоправда, вони із ясінянцями пережили додаткові емоції, адже виконували… три (!) пенальті (дубль у Михайла Мокана). І два з них реалізували (на 46 хв. своїм шансом не скористався лише Василь Деяк).

ФК «Вонігово» – ФК «Марамуреш» (Солотвинська ТГ) – 2:1

Голи: Іван Руснак, 85+ – Даніл Кулініч, 20; Дмитро Карасьов, 25.

Попередження: Михайло Василевський, 30; Сергій Артинський, 43; Денис Яргін, 48; Євгеній Бездар, 84; Михайло Добош, 90; Іван Мушка, 90+2 – Даніл Кулініч, 39; Даніль Карапиш, 45; Сергій Пастернак, 40; Андрій Ваврик, 54; Данило Босовський, 65; Ярослав Яровенко, 90+4.

Вилучення: Михайло Добош, 90+2 (друге попередження) – Сергій Пастернак, 90+5 (друге попредження).

12 «гірчичників», 2 вилучення й несподівана розв’язка зустрічі. Ось таким виявився матч у Вонігові. Гості вдало провели перший тайм, а винагородою їм став забитий м’яч. У другій «сорокап’ятихвилинці» господарі зіграли краще. Спочатку скористалися неймовірною помилкою воротаря суперника, а відтак наприкінці двобою ще й реалізували пенальті. Дещо несподівана поразка «Марамуреша», хоч і «Вонігово» довело – хто грає до кінця, може бути винагороджений.

СК «Карпати» (Рахів) – вихідний

Чергові поєдинки чемпіонату області виявили свої турові закономірності в кожній із груп. Зокрема: у групі «А» матчі видалися особливо напруженими, у «В» – результативними, у «С» завершилися із «сухими» рахунками, а в «D» надемоційними. Одне слово, нудно в третьому не було!

Володимир ТАРАСЮК, ЗАФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.