І ось вони виходять із групи…

19.02.2017 - 19:46

Сьогодні завершилися матчі зимової першості області на попередньому етапі змагань. Остаточно визначилися ті, хто продовжить змагатися за титул чемпіона.

Група А (Середнє)

ФК «Локомотив-Чоп» – ФК «Невицький замок» (Невицьке – Кам’яниця) – 3:0. Перевага в цій зустрічі була на боці залізничників, про що й засвідчив підсумок матчу. Уже після першого тайму завдяки влучному «пострілові» Антона Павленка команда з Чопа вела 1:0.  Її суперник мав стовідсотковий момент, щоб зрівняти рахунок, але не склалося. Натомість після перерви той же А.Павленко і Денис Чегіль довели перевагу до цілком відчутної. Команда з Чопа мала ще декілька нагод для взяття воріт, та, зрештою, кінцеві 3:0. Як зазначив наставник «Локомотива» Олег Яворів, у зимовій першості його підопічні мали хороший етап підготовки, грали на якісних полях, удалося переглянути декілька нових футболістів, виявити слабкі місця. Зокрема йдеться про фізичну підготовку, адже колектив довго не збирався, а також потрібно підсилитися крайнім півзахисником, нападником та гравцем під останнього.

ФК «Середнє» – ФК «Ужгород» – 2:0. Матч виявився цікавим, суперники – гідні один одного. Кожен міг відзначитися, та в підсумку забивала тільки одна команда. Станіслав Котьо й Мирон Гулович у кожному з таймів «розписалися» у чужих воротах по разу. Це притому, що господарі могли дозволити собі тільки одну заміну, адже Сергій Кундрик, Олександр Бако, Олексій Хома, Іван Качур і Михайло Стегура не грали з різних причин (травми, грип тощо). Наставник переможців Василь Варга лишився задоволений підготовкою хлопців на груповому етапі, однак поскаржився, що на жоден матч не вдалося виставити оптимальний склад. Отож у подальшому награвання «основи» – серед пріоритетів.

Підсумкове становище в групі:

Команда

В Н П М О
1. ФК «Середнє» 3 0 0 13-1 9
2. ФК «Ужгород» 2 0 1 7-4 6
3. ФК «Локомотив-Чоп»  (Чоп) 1 0 2 4-11 3
4. ФК «Невицький замок» (Невицьке – Кам’яниця) 0 0 3 2-10 0

 Група В (Середнє)

Нагадуємо результати учорашніх матчів і підсумкове становище:

СДЮСШОР Ужгород – ФК «Бобовище» – 3:0.

ФК «Поляна» – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 0:6.

Команда В Н П М О
1. ФК «Севлюш» (Виноградів) 2 1 0 103 7
2. СДЮСШОР Ужгород 1 1 1 53 4
3. ФК «Бобовище» 1 1 1 5-5 4
4. ФК «Поляна» 0 1 2 1-10 1

Група С (Іза)

ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Іза» – 1:0.  Матч виявився принциповим, напруженим. Траплялося, що ворота обох суперників рятували стійки й поперечини. А долю поєдинку вирішив автогол ізянського захисника.  Наставник пивоварів висловив задоволення грою підопічних і в матчі, і на груповому етапі загалом: «Ми діяли проти непоганої команди. Укотре переконався, що в нас – хороший молодий та перспективний колектив, і по-футбольному дружний».

ФК «Вишково» – ФК «Копаня» (В.Копаня)  1:2. Тренер вишківців Адальберт Борбель  після зустрічі зауважив: «Гра була цікавою, але, на жаль, ми програли. Пропустивши після непорозуміння між центральними захисниками гол, зусиллями Віталія Подлевського зрівняли рахунок. Однак наприкінці другого тайму суперник зумів забити переможний гол». А ось тренер копанців Михайло Фурик зізнався: «Середній вік нашої команди в цій зустрічі – 18 років. Та все ж ми налаштовували хлопців на перемогу, і вони виграли завдяки голам Еріка Івашка та Івана Фурика, до речі, сина головного тренера, теж Івана Фурика. Важливо, що хлопці хочуть грати, тож будемо їм довіряти. І хоч іноді підопічні ще губляться, не мають упевненості, та з кожним матчем з’являтиметься новий досвід, а отже, і діятимуть підопічні стабільніше».

Підсумкове становище в групі:

Команда В Н П М О
1. ФК «Оболонь» (Хуст) 3 0 0 8-0 9
2. ФК «Іза» 2 0 1 2-1 6
3. ФК «Копаня» (В. Копаня) 1 0 2 2-6 3
4. ФК «Вишково» 0 0 3 1-6 0

 Група D (Тячів)

ФК «Вільхівці» – ФК «Карпати» (Рахів) 0:0. Силова боротьба по всьому полю й важкий газон – ті складові, які й «напрацювали» нульову нічию, хоч, за словами наставника вільхівчан Івана Бучка, кожна з команд мала по декілька слушних нагод, аби відзначитися.

ФК «Тячів» – ФК «Карпати» (Дубове) – 1:6. Феєрична гра «Карпат» принесла не тільки розгромну перемогу, а й вихід до наступного етапу змагань із першого місця. Переможці забивали з гри: відзначилися Дмитро Мороз, двічі Михайло Мокан та Євгеній Дикун та ще один раз Дмитро Бережник. І якщо в першому таймі тячівці ще стримували натиск суперника (0:1), то після перерви футболістів Дубового було вже не зупинити. Суперник зумів відповісти лише голом престижу.  Головний тренер «Карпат» Сергій Цубера не приховував радощів: «Задоволений і грою, і результатом, і тим, що виходимо з групи з першої позиції. Перемогу в останній зустрічі отримали завдяки індивідуальній грі окремих футболістів та характерові команди в цілому. У нас  є два новачки на перегляді. Будемо за них боротися. Крім того, кілька виконавців з «основи» не вийшли на матч через травму. Отже, резерв для підсилення є, а тому намагатимемося пройти ще далі».

Підсумкове становище в групі:

Команда В Н П М О
1. ФК «Карпати» (Дубове) 1 2 0 72 5
2. ФК «Вільхівці» 1 2 0 51 5
3. ФК «Карпати» (Рахів) 1 2 0 3-0 5
4. ФК «Тячів» 0 0 3 1-13 0

 Група E (Середнє)

ФК «Мункач» (Мукачево) – ФК «Минай» – 1:2.

Мукачівці хоч і поступилися, однак гідно протистояли іменитому суперникові. Основні події розгорталися до перерви, коли й було забито всі голи. У переможців відзначилися лідери команди – Роберт Гегедош і Михайло Кополовець. У «Мункача» бомбардирські якості продемонстрував інший Михайло – Хміль. Наставник «Миная» Микола Гібалюк лишився задоволений результатом, а ось грою – тільки в першому таймі. Своєю чергою, тренер мукачівців Золтан Сільваші відзначив,  що вийшла хороша зустріч, його команда створювала моменти, старалася. Стосовно виступу на груповому етапі, то головне для «Мункача» було  переглянути футболістів для участі в чемпіонаті України серед U-19. «Є хороші хлопці, декого дозаявимо, а зимова першість нам зіграла на руку в підготовці», – сказав З.Сільваші.

Учорашня гра: ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) ФК «Витязь» (Концгазо) – 3:1.

Підсумкове становище в групі:

Команда В Н П М О
1. ФК «Минай» 3 0 0 131 9
2. ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) 1 1 1 36 4
3. ФК «Витязь» (Концгазо) 1 0 2 4-10 3
4. ФК «Мункач» (Мукачево) 0 1 2 2-5 1

Група F (Ганичі)

ФК JJ CLUB (Виноградів) – ФК «Терново» – 2:0.

У цьому матчі до серії пенальті не дійшло. Новоспечений виноградівський клуб здобув перемогу фактично наприкінці ще першого тайму. Саме тоді забили Іван Скунзяк та Золтан Варга (із пенальті за порушення правил суперником). Наставник тернівців Роман Каптола підсумував матч так: «На дії команд вплинуло важке поле. Боротьба була загалом рівною, однак кінцівка першого тайму склалася не для нас. Ми «влили» в основний склад 5 молодих гравців із «дубля», і всі у команді – винятково тернівці. Загалом підготовкою в зимовій першості задоволений, адже мали хороші ігри із суперниками з Ганичів та Виноградова». Колега Р.Каптоли з JJ CLUB В’ячеслав Скунць натомість зазначив: «Я задоволений самовіддачею гравців у матчі, тактичними діями. Заважало важке поле, зате судді добре відсудили,, хоч ми й отримали жовті картки. Маємо хорошу команду, будемо старатися прогресувати й надалі».

Підсумкове становище в групі:

Команда В Н П М О
1. ФК «Інтер» (Ганичі) 2 0 0 8-4 6
2. ФК JJ CLUB 1 0 1 4-4 3
3. ФК «Терново» 0 0 2 2-6 0

Отже, усі учасники наступної стадії відомі, і тепер піде боротьба на вибування: суперники вже не матимуть права на помилку…

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.