ФОТО. Груповий етап зимового кубка Берегівського району виходить на фінішну пряму

22.02.2016 - 15:47

20–21 лютого відбулися матчі 3-го та 4-го турів Зимового кубку Берегівського району з футболу.

3-й тур. 20 лютого

У групі «А» ФК «В. Бийгань» без проблем впоралася з поставленим завданням на гру в матчі з футболістами Великої Доброні. Завдяки голам Роберта Гойдоша на 8-й хвилині, Чобо Гойдоша на 27-й і Павла Томпи на 48-й великобийганці перемогли 3:0.

У другій грі футболісти Батьова не дочекалися суперника – команди з Попова. Ті без попередження керівництва районної федерації на гру не з’явилися. Чи виїдуть вони на наступну гру з командою Запсоня, залишається загадкою. Поганий приклад, який не робить честі керівництву команди. Вони проявили неповагу до суперника, глядачів і районної федерації футболу, які готувалися до гри і, зрозуміло, виникає питання: чи потрібна така команда в чемпіонаті?

В останній грі ФК «Яноші» підтвердили свої амбіції на завоювання почесного трофею, розгромивши команду, яка до цього не втратила жодного очка, ФК «Запсонь», 5:0. Учергове нападник Ласло Селеш підтвердив своє реноме забивного форварда, зробивши вже вдруге в Зимовому кубку хет-трик за сімнадцять хвилин. Перший гол Ласло забив на 20-й хвилині, а через хвилину провів другий. На 37-й хвилині провів свій третій гол у матчі. Зусиллями Іштвана Раца та Гергея Кізьмана яношівці довели рахунок до непристойного.

Зона «В» є більш складною і непередбачуваною. Тут кожен матч несе в собі інтригу і несподіванку. У першій грі ФК «Четфолво» забрав очки у минулорічного чемпіона ФК «Фенікс» (Бадалово). Завдяки влучному удару метрів із тридцяти Олега Контраша на 55-й хвилині футболісти Четфолво повели в рахунку. Коли вже всі чекали фінального свистка і вітали команду Четфолво з перемогою, Дмитро Микулка на 70-й хвилині зрівняв рахунок і поставив крапку в матчі. 1:1.

У другій грі зустрічались команди, які набрали по чотири очки в двох матчах – «Артос» (Гать) та ФК «Кідьош». Перший тайм пройшов практично в рівній боротьбі. Після перерви гатянці активізувалися, і на 45-й хв. Сергій Кундрик відкрив рахунок. За п’ять хвилин Василь Гогер зрівняв рахунок і встановив паритет. Але треба віддати належне футболістам «Артоса», які зусиллями Ласло Пала на 60-й хвилині та Андрія Ороса на 62-й зуміли вирвати перемогу в складному матчі й записати до свого активу три очки. У результаті 3:1 перемогли футболісти з Гаті.

Третя гра очікувалася не менш цікавою, ніж дві попередні. Зустрічались претенденти на зимовий трофей – «Зірка» та «Талісман». Перша половина гри була напруженою й рівною. На 25-й хвилині воротар «Талісмана» Бертолон Нілош зіграв грубо з нападником «Зірки» Максимом Печерським і заробив пенальті, який відмінно реалізував Вадим Онисько. Такий рахунок протримався до перерви, після якої футболісти з Великих Берегів повністю втратили контроль над грою, що і привело до нищівної поразки – 4:0. На 46-й хв. відзначився Гергель Кіш. А згодом на 50-й та 58-й хвилинах два рази відзначився Максим Печерський.

Зона «А». ІІІ тур

ФК «В. Добронь» – ФК «В. Бийгань» – 0:3

ФК «Батьово» – ФК «Попово» – +:-

ФК «Яноші» – ФК «Запсонь» – 5:0

Зона «В». ІІІ тур

ФК «Фенікс» (Бадалово) – ФК «Четфолво» – 1:1

ФК «Артос» (Гать) – ФК «Кідьош» – 3:1

ФК «Зірка» (Берегово) – ФК «Талісман» (В. Береги) – 4:0

4-й тур. 21 лютого

У першій грі зони «А» команда Великої Доброні несподівано для багатьох вболівальників у важкій боротьбі перемогла команду Батьова – 2:1 і набрала перші три очки, що дає їй непогані можливості потрапити до наступного етапу. Двома голами на 10-й та 30-й хв. відзначився Шандор Дьорке з Великої Доброні, а на 37-й хв. Іван Попович скоротив рахунок. ФК «Запсонь» набрав чергові три очки без гри, так як ФК «Попово» знову не зміг приїхати на гру.

Останній матч між лідерами зони ФК «Яноші» та ФК «В. Бийгань» завершився нульовою нічиєю. Таким чином, три команди зони «А»: ФК «Яноші», ФК «В.Бийгань» та ФК «Запсонь» достроково забезпечили собі вихід до ¼ фіналу. На четверту путівку претендують ФК «В. Добронь» та ФК «Батьово».

У зоні «В» після звітного туру визначилися всі учасники ¼ фіналу. П’ятий тур внесе хіба що зміни в турнірному становищі. У першій грі, завдяки голам Сергія Лендєла на 12-й та 15-й хв. і Гергея Горвата на 25-й, великоберезький «Талісман» переміг ФК «Четфолво» – 3:1. Голом престижу на 40-й хв. відзначився Шандор Товт. У другій надважкій грі ФК «Кідьош» уперше у своїй історії переміг ФК «Фенікс» (Бадалово) і вже точно закрив шлях минулорічному чемпіону до чвертьфіналу. У ФК «Кідьош» на 18-й хв. рахунок відкрив Ріхард Могачек. На 31-й хв. Іштван Бігарі з Бадалова зрівняв рахунок, а переможну крапку на 65-й хв. поставив Іван Сойма.

Не зважаючи на складну погоду та розбите двома попередніми іграми поле, видовищним, цікавим і напруженим вийшов матч між ФК «Артос» (Гать) та ФК «Зірка» (Берегово). Спочатку на 31-й хвилині Роланд Боднар із Берегова відкрив рахунок, а на 25-й Андрій-Ерік Орос зрівняв його. У результаті закономірна нічия – 1:1.

Зона «А». ІV тур

ФК «В. Добронь» – ФК «Батьово» – 2:1

ФК «Попово» – ФК «Запсонь» – -:+

ФК «Яноші» – ФК «В. Бийгань» – 0:0

Турнірна таблиця

Команда І В Н П Голи О
1. ФК «Яноші» 4 3 1 0 14:1 10
2. ФК «В. Бийгань» 4 3 1 0 10:0 10
3. ФК «Запсонь» 4 3 0 1 5:7 9
4. ФК «Батьово» 4 1 0 3 2:6 3
5. ФК «В.Добронь» 4 1 0 3 3:12 3
6. ФК «Попово» 4 0 0 4 1:9 0

 Зона «В». ІV тур

ФК «Талісман» (В. Береги) – ФК «Четфолво» – 3:1

ФК «Фенікс» (Бадалово) – ФК «Кідьош» – 1:2

ФК «Артос» Гать – ФК «Зірка» Берегово – 1:1

Турнірна таблиця 

Команда І В Н П Голи О
1. ФК «Артос» 4 2 2 0 7:2 8
2. ФК «Зірка» 4 2 2 0 7:2 8
3. ФК «Кідьош» 4 2 1 1 4:4 7
4.  ФК «Талісман» 4 2 0 2 5:6 6
5. ФК «Фенікс» 4 0 2 2 3:6 2
6. ФК «Четфолво» 4 0 1 3 3:8 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.