20 березня стартує Кубок Закарпаття: яка вона, ноша жеребу?

19.03.2016 - 21:44

Серед топ-тем останнього часу у футбольному житті краю – жеребкування Кубка області. Про шанси команд говорять тренери й президенти клубів.

ФК «Бобовище» – ФК «Карпати» (Рахів)

Іван КОВАЧ, тренер ФК «Бобовище»: «Суперник, чув, хороший. Однак загалом результат жеребкування відношу до, так би мовити, середньої важкості. Наша команда добре готується, але, на жаль, із ДЮФК «Мукачево» забирають трьох гравців, тому зі складом є певні проблеми. Нічого, будемо їх вирішувати, зокрема запрошуватимемо молодих футболістів».

Андрій ПАНАСЮК, головний тренер ФК «Карпати» (Рахів): «Суперника в грі не бачив, бо він не виступав у Східній зоні. Жеребкуванням я не задоволений у тому сенсі, що доведеться далеко їхати. Та як уже є. Головне, щоб було хорошим суддівство. Намагатимемось відстояти свою честь, хоч поки до матчів Кубка готові на 45 – 50 відсотків.

ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Середнє»

Степан БОДНАР, президент ФК «Сокіл» (Кінчеш): «На фоні «Середнього» ми звичайна сільська команда, тому, якщо відверто, маємо мало шансів на успіх. Але кажуть: «Поганий той солдат, який не мріє стати генералом!» Маємо того суперника, котрого маємо. Головне, що хочемо грати».

Вадим ДЬОРДЬ, головний тренер ФК «Середнє»: «Удалий чи не вдалий суперник – покаже матч. Усі команди зараз входять у сезон. Хтось більше матчів зіграв, хтось менше. Однак знаю, що «Сокіл» брав участь у зимових першостях району та області, а отже, певної форми встиг набрати. До того ж це колектив із хорошими традиціями. Наша ж команда – на стадії формування, тому простим матч однозначно не буде. Воднораз ми розраховуємо на позитивний результат, хоч усе залежатиме від дій футболістів».

ФК «Карпати» (Дубове) – ФК «Копаня» (В. Копаня)

Михайло РУСНАК, тренер ФК «Карпати» (Дубове): «Уважаю, що для нас суперник є вдалим. Минулого сезону ми двічі зустрічалися, бо граємо в одній зоні. Удома переграли 3:1, на виїзді поступилися 0:3, тому в принципі рівні команди. Наша пара виходить на переможця дуету «Метеор» (Пістрялово) – «Бужора» (Іршава). Якщо переможуть іршавці, то, виходячи з рейтингу, будемо грати вдома. Словом, є непогані шанси пройти одразу два етапи».

Михайло ФУРИК, тренер ФК «Копаня»: «Із «Карпатами» з Дубового вже зустрічалися. І не один раз, тому суперника добре знаємо. Команда серйозна, посилилася. Гра повинна бути, на мій погляд, цікавою».

ФК «Метеор» (Пістрялово) – ФК «Бужора» (Іршава)

Іван ГОРВАТ, президент ФК «Пістрялово»: «Очікується хороше дербі, адже географічно ми розташовані недалеко один від одного. Повинна вийти цікава гра. Наша команда зібралася недавно, але готується. Звичайно, хочеться побільше вигравати, але в Кубку Закарпаття головним завданням ставимо участь».

Ярослав СУХАН, тренер ФК «Бужора» (Іршава): «Жереб розцінюю як добрий. Хоч побачимо: у Пістрялово все була добра команда. Ми вже місяць тренуємося, у нас місцеві хлопці, і хоч більшу ставку зробили на чемпіонат, завдання – якнайвище пройти в Кубку області».

ФК «Невицький замок» (Невицьке) – ФК «Локомотив-Чоп»

Іван МАТЬОВКА, тренер ФК «Невицький замок» (Невицьке): «На цьому етапі підготовки до чемпіонату всі рівні, хоч можуть бути й різні результати. Водночас наш суперник – сильний. Деякі виконавці, правда, залишили колектив, та залізничники з амбіціями, уже встигли пограти в зимовій першості, є чемпіонами зони. Наше ж завдання на Кубок більше зводиться до того, щоб передивитися гравців на позиціях і підготуватися краще до чемпіонату».

Олег ЯВОРІВ, тренер ФК «Локомотив-Чоп»: «Про суперника не маю інформації, але вважаю, що він нам по силах. Участь у Кубку розглядаємо як підготовку до чемпіонату, тому більше переглядаємо гравців, ніж ставимо якісь конкретні завдання на ці змагання, адже в нас формується новий колектив.

ФК «Іза» – ФК «Вільхівці»

Михайло ПРИСТАЯ, президент ФК «Іза»: «Я на жаль, був у Києві, тому за перипетіями жеребкування Кубка не стежив. Знаю, що нам випали «Вільхівці». Це дуже сильний суперник. У нас же команда молода, уперше йдемо на такий рівень, але намагатимемось добре виступити».

Юрій БУЧОК, головний тренер ФК «Вільхівці»: «Не скажу нічого про суперника, бо не маю інформації. Жереб вважаю вдалим, адже могли отримати й значно сильнішого суперника. До Кубка, у якому поставлено завдання пройти щонайменше до півфіналу, готуємося в звичному режимі. Проводимо контрольні ігри. Зокрема останнім часом поступилися футболістам із Концгазо – 1:3 та зіграли внічию з хустською «Оболонню» – 0:0.

ФК «Спарта» (Воловець) – ФК «Ракошино»

Василь МАТЯШ, в. о. головного тренера ФК «Спарта» (Воловець): «У Воловці два роки немає великого футболу, тому вже з цих міркувань задоволені, що граємо. Звичайно, хотілося б і легшого суперника мати, але який є. Нам головне – пройти далі. Намагатимемося гідно протистояти суперникові».

Василь КОШТУРА, президент ФК «Ракошино»: «Спарта» для нас є невідомою командою, тому подивимося. Матч покаже, розставить усе на свої місця. Загалом на цій стадії всі суперники приблизно одного рівня. Щодо нашого колективу, то він готується у звичному режимі. Виступили в зимовій першості району, а в останній момент заявилися й на Кубок Закарпаття».

ФК «Ф. Медвідя» (Н. Давидково) – ФК «Вітязь» (Концгазо)

Євген КАЧУР, головний тренер ФК «Ф. Медвідя» (Н. Давидково): «Жереб був відкритим, і я задоволений його процедурою проведення. Загалом Кубок – добрий турнір, хоч за одну-дві гри силу команди в ньому визначити важко. Щодо суперника, то який є – такий є. Знаю, що гравці з Концгазо молодші за наших. Ми – любителі, тренуємося у звичному режимі, грали в Зимовій першості району, плануємо в першій лізі області виступати».

В’ячеслав ПІНКОВСЬКИЙ, тренер ФК «Вітязь» (Концгазо): «Узагалі м’яч круглий, і потрібно грати у футбол, який би суперник не випав за жеребом. Звичайно, після матчу стане відомо, наскільки вдалий для нас суперник. Однак команда – хороша, адже не випадково минулого року виграла Лігу чемпіонів Закарпаття».

ФК «Минай» – ФК «Поляна»

Валерій ПЕРЕСОЛЯК, президент ФК «Минай»: «Ми поважаємо будь-якого суперника й готові як до виграшів, так і до поразок. Воднораз у Кубку Закарпаття ставимо найвищі цілі й будемо намагатися їх досягати».

Василь РОПОНИЧ, головний тренер ФК «Поляна»: «Із повагою ставимося до новоствореного в чемпіонаті області колективу, тому наша команда до нього серйозно ставиться. Відповідно до сказаного, жереб міг бути й кращим, але готуємося гідно суперничати».

Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ

Фото фіналу Кубку-2016

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.