Легенди українського футболу та зірки шоубізнесу зберуть кошти для наших військових

25.11.2022 - 18:01

Сьогодні, 25 листопада, в конференц-залі ужгородського стадіону «Авангард» відбулась пресконференція з нагоди благодійного футбольного матчу на підтримку ЗСУ.

Без имени-1

Уже 27 листопада на поле головної футбольної арени Закарпаття вийдуть легенди українського футболу та зірки шоубізнесу, щоб зібрати кошти для наших військових.

Про матч в Ужгороді на зустрічі зі ЗМІ розповіли заступник голови військової адміністрації Ігор Шинкарюк, голова громадської організації «Ліга Життя» Альона Антонова, а також майбутні учасники благодійного заходу легенди нашого футболу Владислав Ващук і Євген Селезньов, а також акторка й футболістка ЖФК «Кривбас» Катерина Нікітіна.

Заступник голови військової адміністрації Ігор Шинкарюк:

«Дуже приємно, що на території Закарпатської області проводяться івенти на підтримку Збройних сил України. Сьогодні наші воїни героїчно захищають Україну від окупанта, звільняють наші території, тому їм потрібна підтримка на постійній основі. Сьогодні майже всі сфери життєдіяльності України направлені на те, щоб допомагати Збройним силам матеріально технічним забезпеченням, психологічним забезпеченням їхніх сімей тощо. Тому ми, як військова адміністрація, і Закарпаття, як тиловий регіон, приймаємо ряд заходів, спрямованих на підтримку саме цих ініціатив.

Дуже приємно, що спорт знов таки підтримує наші Збройні сили України. Особливо футбол, як наймасовіший в країні вид спорту. Закарпаття – футбольний край і приємно, що такі футболісти та зірки, які присутні на пресконференції і ті, хто візьме участь у футбольному матчі, який відбудеться вже у неділю, допоможуть зібрати необхідні кошти для ЗСУ.

Також серед інших ініціатив планується крафтовий ярмарок, вилучені кошти від якого також підуть на допомогу військовим. Зараз не проста ситуація, тому дуже приємно, що організатори у тому числі зробили все можливе, щоб цей матч пройшов у першій половині дня і не попасти під обмеження, які стосуються електроенергії. Матч 100 відсотків відбудеться при будь-якій погоді. Ця подія має великий резонанс не тільки на Закарпатті, але й по всій Україні. Величезна кількість людей звертає увагу на те, що зірки футболу та шоубізнесу ініціюють такі заходи, тому що дійсно потрібно підвищувати матеріально технічне забезпечення наших воїнів.

Закарпатська військова адміністрація підтримувала і підтримує будь-які ініціативи, направлені на турботу про наших воїнів. Від імені голови військової адміністрації Віктора Федоровича Микити дякую організаторам, спортсменам, футболістам та ЗМІ за увагу в першу чергу до ЗСУ, їх потреб та до Закарпаття».

Голова громадської організації «Ліга Життя» Альона Антонова:

«Нашій громадській організації «Ліга життя» вже 21 рік. До 24 лютого ми співпрацювали з органами місцевої влади з міністерствами стосовно розвитку молоді та творчого напрямку. А оскільки ми маємо безпосереднє відношення до зіркового складу шоубізнесу нашої країни, то з початку повномасштабного вторгнення рф ми розпочали активно і плідно проводити благодійні заходи. Наразі за нашої участі вже пройшло понад 40 концертів по всій території України.

Перш за все ми збираємо гроші для військових, розповідаємо людям наскільки важливо зараз підтримувати нашу армію. Допомагаємо українцям трішки розслабитись і приєднатись до підтримки українських героїв. Ми вже відправили на фронт понад 30 автомобілів, дрони, тепловізори, одяг, бронежилети, каски. Зараз ми підтримуємо близько 3 000 військових, які звертаються до нас. Все тільки за прямими запитами і передаємо все з рук у руки: їздимо на фронт – особисто передаємо.

Ми вже вдруге беремо участь у проведенні благодійних футбольних подій на Закарпатті. Вперше нас запросив до співорганізації ФК «Минай», а також Євген Селезньов – ідейний натхненник тієї події. І 27 листопада пройде другий матч. Минулого разу ми зібрали 1 160 000 гривень. Придбали на ці кошти п’ять автомобілей, два тепловізори та урочисто в Києві передали їх військовим. Цього разу передача відбудеться саме у Закарпатській області. Безпосередньо для батальйонів Закарпатської області, які наразі захищають Херсон. Все що можемо ми робимо для наближення нашої перемоги.

У неділю відбудеться великий футбол. Ми очікуємо участі Андрія Вороніна, Євгена Селезньова, Василя Вірастюка та ще багато українських зірок. Це буде шоу національного масштабу. Сподіваємось, ми перевершимо результат минулої гри і зберемо 3 000 000 гривень. Знаю, що Закарпатська область – пункт незламності всієї України. Дуже вдячні за теплий прийом, підтримку. Залюбки сюди приїжджаємо і робимо спільно корисні речі».

Легенда «Динамо» та збірної України Владислав Ващук:

«Дякую усім спортсменам та зіркам, які відгукнулись на нашу пропозицію взяти участь у благодійній грі, а потім ще й у «Третьому таймі». Думаю, це принесе багато коштів для наших військових. Вдячний Закарпаттю, яке підтримало цілком нашу ідею.

Хочеться докласти максимум зусиль, щоб ми перемогли у цій війні. Саме тому наш матч і отримав таку назву – «Футбол заради перемоги». Хочу сказати, що всі зібрані кошти підуть на потреби військовим з різних напрямків: харківського, бахмутського та херсонського. Військові дуже потребують речей, які ми намагаємось їм дати. Все буде Україна – ми переможемо!».

Один з найкращих бомбардирів чемпіонатів України Євген Селезньов:

«Футболісти завжди готові брати участь у заходах заради перемоги. Це повага між гравцями, людьми та до військових. Якщо є час – відгукуються усі, ніхто не відмовляється. Це стосується й мене, й Влада, й інших гравців. Ми велика футбольна родина – багато років знаємо один одного. Ми збираємось та граємо у футбол, щоб допомогти Збройним силам України та простим українцям. Щоб у нас було світло, життя, а наші діти та жінки були у безпеці».

Акторка Студії «Квартал 95» та гравчиня ЖФК «Кривбас» Катерина Нікітіна:

«Минулий благодійний матч в Минаї змінив моє життя. То був мій перший футбольний матч в житті. А запросив мене до участі Євген Селезньов. Я тоді була єдиною дівчинкою у матчі. З того часу футбол увійшов у моє життя. Одна людина запропонувала створити проєкт «Футболістка», про який багато вже хто чув. І я зрозуміла, що благодійні матчі – це невіддільна частина мого життя. Не можу не брати участь у таких подіях. Ми допомагаємо Збройним Силам України, прагнемо зібрати якомога більше коштів і наблизити час нашої перемоги».

Олександр КОСТЮК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.

Додай віджет турнірних таблиць собі на сайт

Основні плюси нашого віджету:
- автоматичне оновлення
- офіційні дані
- не впливає на твій сайт
- можливість додаткового налаштування таблиць

Базовий код:

Для додаткового налаштування віджету, в кінці запиту src можна додати:
- виділити команду 21: &selectteam=21 (номер команди можна дізнатись, натиснувши на її назву у таблиці у ссилці, номер буде визначено параметром team)
- приховати колонку 3: &hc3=y (так само і з іншими, крім 1,2,9: &hc[номер_колонки]=y)

Приклад:https://zaf.org.ua/?page_id=5001&selectteam=20&hc3=y&hc4=y&hc5=y&hc6=y&hc7=y&hc8=y - виведе таблицю з виділеною командою Тячів, без 3,4,5,6,7,8 колонок.